lauantai 31. heinäkuuta 2010

Arpominen jatkuu, kelien, tehtävien ja tulostenkin suhteen, luulisin

Klo 19.00 Tilanne. Mitäpä tähän toteaisi. Joukkuepanos erinomainen tältä(-kin) päivältä. Tilanne säilyy kutkuttavana. Onneksi vaihtoivat 15m:n tehtävän. Jos eivät niin Serbiassa olisi tällä hetkellä 50 purtsikkaa.....
Siellä on Zanderissa päivän tehtävä kolmas versio. 
Klo 16.45. Helpotuksen huokaus. Kaikki kotona. Tuloksia tiiraamaan. Area task, kun oli kyseessä niin niitä nyt ei kukaan tiedä :-). Keli oli hetkittäin erittäin hankala.(Survival keli taas) Jollain on saattanut käydä tuuri, jollain ei. Putkiakin lähti liikenteeseen. "Kilpapurjelentäjän onni on hyvä putki ja ilmastoitu vetoauto". Objektiivista eli faktoihin perustuvaa säätietoa tuskin kellään on. Voimakkaat ukkoset Tonavan länsipuolella varmasti sotkivat paikallista kehitystä laajalti. Pääosin heikkoa nostoa. Matalaa. Nyt korkeita kuuropilviä kentällä.

Klo 15.45 Tilanne. Antti ja Eki ovat n.50km päässä tulossa. Hakevat loppuliukukorkeuksia. Harrilla ja Tapsalla noin kolmannes vielä. Selkeästi hitaanpaa 15m luokalla tänään. Korkeudet 400-800.
Klo 12.55 Tilanne.  Hinaukset alkoivat 12.30. Lähtövalmisteluista ja vähän muutakin "materiaalia": (18m tehtävä B ja 15m tehtävä C. Linja 18m:sille aukeaa 13.15)Viimeinen silaus

Ekin tapa

Eiku menoksi 30.7.ilta
Unkarilainen ilta. hiljaista oli klo 21.00. Päävieraat pitkin mannuja ja maisemia
6.00. Olipa myrskyinen yö. Siitä se päivä taas alkaa. Täytyy ensi töiksi noukkia kuvia eiliseltä. Kilpailutilanne kehittyy jännäksi. Joukkueen johtajana pysyn täysin neutraalina oman porukan suhteen (pilotit kilpailee, me muut avustetaan), mutta sanotaan jännä noin yleisellä tasolla. Sää on niin heikkoa, ettei oikein ole mitään edellytyksiä kenelläkään varmaan tulokseen, ei edes unkarilaisilla.

Joku siltä pakersi, moottorilla tai ilman
Tiedotusystävällinen laji: Eilen tuli myrskyn reunassa vielä klo 19. jälkeenkin joku kotiin, mutta kokonaistilanteesta ei mitään selvyyttä ennen kuin nyt aamulla.

Leiri eilen klo 18.30, olipa hiljaista, ei ketään missään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti